preload preload preload preload

nutritionele therapie

 

Naast een goed psychisch welzijn draagt een goed fysiek welzijn bij tot geluk en gezondheid. Het ene isonlosmakelijk verbonden met het andere. Als we fysiek niet goed draaien, impacteert dat op onze psyche, en andersom.

Een goed functionerend lichaam is steeds op zoek naar evenwicht. Als we dat evenwicht bereiken, geeft ons dat een gevoel van geluk en gezondheid. Tal van elementen zijn essentieel om dat evenwicht te behouden. Dat betekent automatisch dat wanneer een aantal elementen niet ‘voorradig’ is, we uit evenwicht geraken. Andersom veroorzaken heel veel ‘foute’ ingredi├źnten dat we ziek worden of ons niet goed voelen.

In nutritionele therapie zoeken we een oorzakelijk verband tussen ons ‘niet goed voelen’ en onze manier van eten. Door onze voeding bij te sturen en eventueel aan te vullen met specifieke voedingssupplementen, kunnen we de relatie tussen onze psyche en ons lichaam herstellen en/of versterken. Het is verwonderlijk tot welke goede resultaten dat leidt.

De benaderingswijze is gebaseerd op de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Kijk ook eens op www.naturafoundation.nl om een idee te kunnen vormen over deze aanpak. 

 

Je bent uiteraard vrij om al dan niet voor deze aanvullende benadering te kiezen.